malleus logo
KUTAK ZA KORISNIKE
Prijava | Registracija | Zašto se registrirati?
| Podrška

lakiCRM -  upravljanje poslovanjem


Prva veća nadogradnja laki CRM aplikacije u prvom kvartalu 2010. godine donosi brojne novosti i poboljšanja: pokazatelji poslovanja, izvještaji, evidencija ulaznih računa i plaćanja, novi centar za podršku korisnicima.


lakiCRM
 
lakiCRM
 
Razvoj aplikacija
 
Galerija web projekata

Karakteristike laki CRM aplikacije


Jednostavnost upotrebe

Za korištenje lakiCRM-a je potrebno:
  • internet browser novije generacije
  • korisničko ime i lozinka koje dobivate sklapanjem pretplatničkog odnosa i kupovinom jednog od laki CRM paketa. Cijena paketa ovisi o poslovnim potrebama, tj. obimu korištenja (zauzeće resursa na serveru i broj korisnika).

Brz početak korištenja, bez velikih početnih ulaganja

Standardni lakiCRM možete početi koristiti u roku nekoliko sati nakon zaprimanja zahtjeva za otvaranjem korisničkog računa. Nisu potrebna velika inicijalna ulaganja za nabavku serverskog računala za posluživanje aplikacije, nabavku licenci za opremanje servera operativnim sustavom i sustavima za upravljanje bazom podataka, klijentskih licenci za pristup mreži i serveru i troškove rada informatičkih stručnjaka koji implementiraju mrežnu i seversku infrastrukturu. Nije potrebna niti instalacija aplikacije na računalo korisnika. Jednostavno posjetite http://crm.malleus.hr, prijavite se svojim korisničkim imenom i lozinkom i započnite s radom.

Import postojećih podataka

Ako već imate podatke o svojim klijentima u elektroničkom obliku, importirat ćemo ih u Vaš laki CRM account besplatno.

Sigurnosti i integritet podataka

Za pristup podacima potrebno je poznavati korisničko ime i lozinku. Redovitim izvršenjem i kontrolom backup & restore procedura osiguravamo da ne dođe do gubitka Vaših podataka.

Korisničke grupe i dozvole pristupa

Vašim kolegama možete omogućiti pristup samo dijelovima laki CRM- a koji su im potrebni za obavljanje posla, a sakriti napredne opcije (npr. podešavanje parametara izvještaja, kreiranje novih korisnika, konfiguracija izbornika i sl.).

Konzultantske usluge uvođenja CRM-a u poslovanje

Možemo pomoći u prilagodbi poslovnih procesa i ponuditi neke od razrađenih načina korištenja lakiCRM-a u poslovanju.

Podrška

Uz sustavne upute za korištenje laki CRM-a i primjere korištenja, na našim web stranicama redovito objavljujemo video priručnike za korištenje laki CRM-a. Pogledajte nekoliko minuta video materijala o osnovnim principima rada ili naprednim scenarijima korištenja i naučite koristiti laki CRM. 
© MALLEUS d.o.o. 2006-2018
Powered by lakiCMS

Valid XHTML 1.0 Transitional
Facebook